• head_banner_01

Zhongshan Dexing Køkken og badeværelse Co., LTD.

Zhongshan Dexing Kitchen and bathroom Co., LTD., et førstelinjemærke, er et internationalt køkken- og badeværelseshardwaremærke, der har etableret en stor produktionsbase og et brand marketing management center i Kina, produktionscentret er placeret i kernekøkkenet og badeværelse base i Pearl River Delta ---- Zhongshan City Dongfeng Town og Guangzhou industriområde.
Zhang Dezhong, general manager for Bang · St sink: Gør god brug af internettænkning er særlig vigtig
Bang.St -- Zhongshan Dexing Kitchen and Bathroom Co., Ltd. er et førstelinjemærke, er et internationalt køkken- og badeværelseshardwaremærke, der har oprettet en stor produktionsbase og et brand marketing management center i Kina, produktionscentret er beliggende i Pearl River Delta kerne køkken og badeværelse base ---- Zhongshan City Dongfeng Town Hesui industriområde.
Ambry netværk:Ambry netværksbrugere hej, her er det 17. Guangzhou Construction Expo websted, i dag er meget beæret over at invitere staten · St Zhang general til at acceptere vores interview, Zhang generelle hej.

nyheder2 (1)

nyheder2 (2)

Bonst Zhang Dezhong:Hej.
ambry net:For at deltage i denne Guangzhou Construction Expo, hvilken slags højdepunkt bragte Bang · St?
Zhang Dezhong: I vaskeprodukterne har vi introduceret en personlig stil.Med kærlighed som tema, hjerte til hjerte, hjerte til hjerte og så videre.Den første er ny stil;Den anden er funktionel perfektion, såsom tilføjelse af intelligente elementer;For det tredje vil vi lede industrien til at gøre nyt produkt forskning og udvikling i retning af miljøbeskyttelse og sundhed.

Ambry net:Udover intelligens, er Internet+ nu også et varmt emne i branchen, så kan du tale om, hvilken slags layout virksomheden har i denne henseende i fremtiden?
[Bonst Zhang Dezhong] : Under baggrund af, at "Internet +" er vildt hypet, uanset hvilken branche, der skal bruge en meget klar internettankegang til at tænke over virksomhedernes fremtidige drift.I processen med internettransformation har vi forsøgt at samarbejde med mange e-handelsplatforme såsom Tmall og Jingdong.Indtil nu tror jeg, at platformen kun er en måde at transformere internettet på, og det er vigtigere for virksomheder at tænke internet.


Indlægstid: Aug-02-2022