• head_banner_01

Er nanovaske holdbare?Er nanolagene coatede eller galvaniserede?

Køkkenvask er en af ​​de ting, vi ikke kan undvære hver boligindretning, mange venner vil blive viklet ind mellem rustfri stålvask og nanovask.Så hvad med en nanovask?Nanometervask eller rustfri stålvask, hvad er godt?

Hvad med en nanocoated vask?
Nano-belagt vask har ikke kun fordelene ved at vasken i rustfrit stål er let, slidstærk og overfladen afsort rustfrit stål køkkenvask undermontereter nemmere at administrere.Normalt madolie kun behøver at tørre forsigtigt kan være meget ren.
Ulemper ved nanometervask: sammenlignet med den generelle vask i rustfrit stål er prisen på nanobelagt vask højere, og prisen er højere, så du bør overveje budgettet, når du køber.

Nanometervask og rustfri stålvask forskel
Den såkaldte nanovask er udviklet på basis af rustfri stålvaske, og grundmaterialet i begge vaske er rustfrit stål.Detdobbelt skål undermonteret vasker baseret på den rustfri stålvask for at tilføje nano-coating.Vasken har også fordelene ved let og stærk rustfrit stål, og fordelene ved anti-olie- og ridsebestandighed i nanomateriale.

Den såkaldte nanovask er faktisk fastgjort til den rustfri stålvask med en beskyttende nano antibakteriel belægning, som normalt er lavet ved galvaniseringsproces og er meget holdbar.Her er et par måder at vælge en nanotank til reference på:

1. Brug dine negle til at ridse overfladen af ​​nanovasken gentagne gange for at se, om der vil være tydelige ridser.Generelt er overfladen på nanovasken af ​​høj kvalitet meget slidstærk og ikke let at blive ridset.

2, nano vask er generelt opdelt i enkelt vask ogto skåle undermonteret køkkenvask, enkelt vask plads er stor, nem at betjene, der er intet pres for at børste gryden, men kan ikke vaske to slags ting på samme tid, lav effektivitet;dobbelt skål undermonteret vask kan bruges til arbejdsdeling, vask af gryden under opvask, mere fleksibel, men vasken lille, det anbefales at lille køkken vælger en enkelt vask, stort køkken vælger30 undermonteret vask, tilberedningseffektiviteten er højere.

3, kontroller, om overfladen af ​​nanovasken er glat, farven er ensartet, og kanten af ​​vasken er lodret osv. Hvis der er fejl i udseendet, anbefales det ikke at købe.Kort sagt, nanosinks er fremtidens trend og vil blive førstevalget for flere og flere familier.

https://www.dexingsink.com/double-bowl-undermount-sink-black-stainless-steel-kitchen-sink-handmade-sinks-wholesale-product/


Indlægstid: 15. december 2023